Annonser vedrørende kjøp, salg og leie

På denne siden legger vi ut annonser vedr. Kjøp, Salg eller Utleie av eiendom i Sandsetdalen og Tessungdalen.

Er du interessert:

Send en E-post til: WEB-ansvarlig

Annonsering her er gratis.

Annonser:

HYTTE ØNSKES LEID ELLER KJØPT
HYTTE ØNSKES LEID ELLER KJØPT

Vi er et voksent (Svein 48 og Venke 43) par som ønsker å leie/kjøpe hytte i området på åremål. Ønsker oss en hytte av relativt enkel standard, strøm er greit, det samme er utedo. Vi har ikke store krav, alt av interesse! Det er fint om det er bilvei frem. Vi har Vorsteher hunder og disse ønsker vi at kan være med på hyttetur. Vi har tidligere leid hytte i området og vært mye på tur her både sommer og vinter. Har interesse for jakt og hundekjøring nordisk (med ski) og sprint. Håper å høre fra noen som vil leie ut til oss. Vi kan være behjelpelige med små reparasjoner både ute og inne. Referanser kan oppgis. Vi treffes på telefon Svein 400 68 205 eller Venke 915 123 36 Og mailadresse post@elektrisk-montasje.no –

Ta kontakt.

Mvh

Svein Friberg

Elektrisk Montasje AS

Mobil 400 68 205

Vi er et voksent par som ønsker å leie hytte på åremål
Vi er et voksent par som ønsker å leie hytte på åremål

Og er ikke så opptatt av standard, men det må være må pent holdt

Alt er av interesse for oss å vurdere, og vi er ute etter langtidskontrakt. Vi er ute etter et sted med 2 soverom. Vi er sikre betalere , min mann er pensjonist og jeg er markedsleder. Hvis dere kjenner noen som skal leie ut eller tenker på å leie ut – så ta kontakt med meg.

Tlf. 90196563

Hilsen Kirsti Mette Johnsen

Ta kontakt

Har du spørsmål eller av andre grunner ønsker å ta kontakt med oss? Du kan enkelt sende oss en e-post ved å bruke kontaksjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

Sandsetdalen Veglag | Facebook